چند نکته در رابطه با عکاسی در محیط های کم نور داخلی
نمایندگی تعمیرات کانن
- یکی از مهمترین مهارتهایی که هر عکاس به صورت حرفه ای باید به آن دست پیدا کند ؛ مهارت عکاسی در محیط های کم نور داخلی می باشد . عکاسی در این محیط ها معمولاچالش برانگیز بوده و از این روی نیاز است تا عکاس به نحو موثری با قابلیت ها و امکاناتی که در این شرایط در دسترس او قرار دارند ؛ آشنا شده و از آنها استفاده نماید .
1 – ثبات دوربین
برای عکاسی در محیط های کم نور به طور معمول از تکنیک های شاتر باز استفاده می شود و این شرایطی است که ثابت نگه داشتن دوربین در آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است .
برای عکاسی در محیط های کم نور مثل فضاهای داخلی ساختمان ؛ استفاده از تک پایه ؛ سه پایه و یا ثابت نگه داشتن دوربین بر روی سک سطح محکم اهمیت بسیار زیادی دارد .
هرگز از تکنیک عکاسی با دوربین روی دست ؛ در شرایط کم نور استفاده نکنید .نمایندگی کانن نمایندگی نیکون
نکته قابل توجه در این رابطه آن است که بسیاری از لنز ها و دوربین های عکاسی ؛دارای دکمه ای برای تثبیت تصویر هستند که کمک می کنند تا مقداری از لرزش های دست را خنثی کند اما در رابطه با حرکت های شدید دست و دوربین ؛ این ویژگی عملکرد خاصی را ارایه نمی دهد .
حتی الامکان تلاش کنید تا دوربین را در یک وضعیت کاملا ثابت نگه دارید .
2 – تجهیزات
استفاده از یک لنز سریع ( با دیافراگم F2.8 به پایین ) وسیله ای کاملا مناسب برای عکاسی در محیط های کم نور می باشد . یک لنز دارای دیافراگم باز ؛ یکی از تجهیزات بسیار ضروری برای عکاسی در فضاهای داخلی کم نور به شمار آورده می شود .
همچنین اگر دوربین شما قادر به ثبت تصاویر با حساسیت بالا بدون تشکیل نویز باشد ؛ امکانات بهتری را برای عکاسی در شرایط کم نور به دست خواهید آورد .
3- بدون فلاش
در بسیاری از محیط های داخلی و کم نور , بخصوص در فضاهای رسمی و با تراکم جمعیتی بالا شما باید از تکنیک عکاسی بدون فلاش استفاده نمایید .
این شرایطی است که در آن نور فلاش دوربین موجب برهم خوردن توازن نور موجود در محیط شده ؛ برای چشم حاضرین مضر بوده و اصولا نور فلاش موجب تخت شدن سوژه در درون کادر تصویر می شود.
4 – پارامتر های نوردهی
بر اساس دستورالعمل های نمایندگی تعمیرات کانن ، به طور معمول برای عکاسی در شرایط کم نور لازم است تا از ایزو یا حساسیت بالا ؛ سرعت شاتر پایین ؛ و دیافراگم باز استفاده شود .
در برخی از دوربین های عکاسی به طور خاص گزینه ای به نام night Mode طراحی شده است که تمامی این تنظیمات را به صورت خودکار انجام می دهد اما در مود عکاسی به صورت تنظیمات دستی ؛ شرایط باید به نحو صحیح تنظیم شوند .تعمی
رات کانن تعمیرات نیکون
5 – سرعت شاتر
بر اساس نظر اساتید عکاسی در نمایندگی کانن ؛ یکی از مهمترین پارامتر های نوردهی سرعت شاتر است که در بخش قبل به آن اشاره شد اما در هر صورت این گزینه باید بر اساس ماهیت سوژه های مورد عکاسی مورد تنظیم قرار بگیرد .
به عنوان مثال در فعالیت های ورزشی در محیط های سرپوشیده با استفاده از دوربین های نمایندگی نیکون و کانن ؛ که اغلب نورپردازی به صورت مطلوب انجام می شود ممکن است تمایل داشته باشید تا از سرعت شاتر 120/1 ثانیه یا سریعتر از آن استفاده نمایید . نمایندگی تعمیرات کانن
6- نوردهی کم تر از حد
در برخی از موارد این امکان وجود دارد که برای دستیابی به یک سرعت شاتر مناسب ممکن است مجبور شوید تا حساسیت و دیافراگم را قربانی کنید . در اینجا با حفظ سرعت شاتر و پرهیز از بلور شدن تصویر ؛ کل کادر را مورد نوردهی کمتر از اندازه قرار داده و در مراحل پردازش نرم افزاری می توان به نوردهی مناسب در عکس دست پیدا کرد .تعمیرات نیکون
7 – وایت بالانس
در نمایندگی تعمیرات کانن بیان می شود که انجام وایت بالانس صحیح با دوربین عکاسی به مقدار زیادی موجب صرفه جویی در وقت شما خواهد شد .
تنظیمات وایت بالانس پیشفرض دوربین و تنظیمات وایت بالانس دستی و سفارشی همگی امکاناتی هستند که به شما کمک می کنند تا تنالیته صحیح رنگ ها با توجه به منبع نور موجود در محیط را به دست بیاورید .
همچنان یک فایل RAW از هر تصویر تهیه کنید تا در مراحل پردازش نرم افزاری از امکانات بیشتری برخوردار باشید .
8 – فوکوس
اغلب دوربین های عکاسی نیکون و کانن برای فوکوس در شرایط کم نور دچار مشکل می شوند . اگر چندان تمایلی به استفاده از فوکوس دستی لنز خود ندارد ؛ سعی کنید تا در یک شات آزمایشی در فاصله ای معین ؛ بهترین حالت فوکوس از سوژه را به دست بیاورید .
9 – پردازش نرم افزاری
پردازش نرم افزاری یکی از مراحل لازم و ضروری برای عکس های ثبت شده در محیط های کم نور به شمار می آید .
همانگونه که اشاره شد ؛ اصلاح حالت های نوردهی و اصلاح وایت بالانس از جمله موارد ضروری در رابطه با این عکس ها هستند و علاوه بر این از بین بردن نویز های به وجود آمده در اثر استفاده از ایزو بالا نیز یکی از ویژگی هایی می باشد که در مرحله پردازش نرم افزاری می توان به آن دست پیدا کرد .