خدمات رایگان ایده آل دوربین در روز سینما
خدمات رایگان سازمان خدماتی تعمیرگاه مرکزی دوربین / ایده آل دوربین در روز ملی سینما:
سالهاست که روز 21 شهریور ماه ، به عنوان روز ملی سینما نامگذاری گردیده است که هرساله تمامی سینماگران این روز بزرگ را جشن میگیرند.
شرکت ایده آل دوربین نیز ضمن عرض تبریک این روز بزرگ اعلام میدارد که به منظور سهیم شدن در این جشن باشکوه، برای تمامی سینماگران، تصویربرداران و آتلیه داران سراسر کشور خدمات رایگانی را ارائه خواهد داد.
این خدمات عبارت است از:
- سرویس هد و بازدید مکانیک دوربین فیلمبرداری برای کلیه تصویر برداران و آتلیه داران سراسر کشور به صورت رایگان
- تخصیص 30 درصد تخفیف برای هر گونه تعمیر در دوربینهای فیلمبرداری
خدمات مذکور از روز 21 تا 31 شهریورماه(روز ملی سینما) به تمامی متقاضیان ارائه خواهد شد
تاریخچه اولین آشنایی ایرانیان با تصویربرداری و سینما
در فروردين ماه سال 1279 مظفرالدينشاه سفری را از تهران به مقصد اروپا آغاز نمود و طی اين سفر ، با سينما آشنا شد. در سفرنامه مظفرالدينشاه چنین تقریر شده است که: در روز يکشنبه هفدهم تيرماه 1279 شاه به اتفاق ميرزا ابراهيم خان عکاسباشى به تماشاى لانترن ماژيک و دستگاه سينموفتوگراف رفته است. اين حادثه 5 سال بعد از توسعه اختراع برادران لومير در شهر پاريس اتفاق افتاد.(لازم به ذکر است که شاه اين دوربين را به اشتباه سينموفتوگراف می خواند.)
چگونگی ورود تصویر برداری و سینما به ایران
حدود يک ماه بعد از نخستین ديدار مظفرالدينشاه با تصویر برداری و سينما، در روز سهشنبه بیست و سوم مردادماه سال 1279 در شهری موسوم به اوستاند در کنار ساحل دريا در کشور بلژيک، جشنی به نام روز عيد گل برگزار گردید و ميرزا ابراهيمخان عکاسباشى نیز در این بین مشغول سينموفتوگرافاندازى از مظفرالدین شاه گردید. بدين ترتيب بانى ورود اولین دوربين تصویر برداری و نمايش فيلم ، در سال 1279 هجری شمسی ، مصادف با سال 1900 میلادی، شخص مظفرالدينشاه بوده و همچنین اولین تصویربردار ايرانى نيز ابراهيم خان عکاسباشى معرفی میگردد.
نود و هفت سال بعد در تاریخ 19 تيرماه سال 1376 در تهران، اولين جشن خانه سينما برگزار گردید.
در آن مقطع زمانی ابوالحسن داوودی که عضو فعال برگزاری جشن نیز بود، اعلام نمود که در جلسات خانه سینما چنین مطرح و مقرر شده است كه يک روز از سال را با عنوان «روز ملی سينما» نامگذاری خواهیم نمود.
ورود روز سینما به تقویم از سال 79
چهار سال بعد یعنی در چهارمین جشن بزرگ سینمای ایران (که مصادف با یکصدمین سال ورود سینما به ایران نیز بود) تصمیم بر این شد که بیست و یکم شهریور ماه سال 1379 به عنوان «روز ملی سینما» در ایران تعیین گردد، و هر سال نیز جشن خانه سینما را در این روز برگزار می نمایند و بدین ترتیب 21 شهریور ماه به عنوان یک روز نمادین، وارد تقویم رسمی ایران گردید.
از آن پس هر ساله سینماگران ایرانی ، روز ملی سینما را بهانهای قرار میدهند تا از برگزیدگان این هنر تقدیر کنند و بزرگداشت پیشکسوتها را جشن بگیرند و بتوانند از مشکلات و دغدغههایشان سخن بگویند.
خروج و بازگشت مجدد روز ملی سینما به تقویم رسمی
اما در سال 91 با مشاهده تقویم های مختلف، حذف نام روز سینما از تقویم رسمی کشور کاملاً نمود پیدا میکرد. حذف نام روز سینما از تقویم های رسمی کشور تا اواسط سال 93 تداوم داشت تا اینکه وزیر وقت فرهنگ دولت یازدهم با راهبری حسن روحانی، در اولین مراسم جشن ملی سینما که پس از بازگشایی مجدد خانه سینما در دولت ریاست جمهوری دکتر روحانی برگزار شده بود از بازگشت دوباره روز سینما به تقویم رسمی ایران خبر داد که این خبر موجب خرسندی اهالی سینما گردید.
پس از گذشت کمتر از دو ماه از صحبتهای وزیر فرهنگ ، صبح روز یکشنبه 4 آبان ماه سال 1393 بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی ، روز سینما رسما به تقویم رسمی کشور بازگشت. که از آن روز جشن روز سینما بسیار شیرین تر از پیش برگزار گردید.
حضور تک تک هنرمندان و سینماگران گرامی که همچون دورههای پیشین
در مجموعه ایدهآل دوربین در کنارمان بودند، موجب افتخار و اعتبار ماست.
خبرهای دیگر:
خدمت ویژهی شرکت ایدهآل دوربین در روز عکاسی به عکاسان گرانقدر ایران زمین