آموزش ایجاد سایه های رنگی در عکاسی پرتره

آموزش ایجاد سایه های رنگی در عکاسی پرتره

 

نمایندگی تعمیرات کانن

پیدا کردن راه های جدیدی برای ایجاد خلاقیت در عکاسی چندان ساده و آسان نیست و برای به دست آوردن ایده های جدید همیشه باید آماده خلق موقعیت هایی باشید که پیش از این انجام نداده اید  .

در این مطلب به آموزش روش سایه های رنگی ( سه رنگ ) در عکاسی پرتره در محیط استودیو می پردازیم .

در سبک هایی همچون عکاسی مد و تبلیغاتی ؛ استفاده از روش سایه های رنگی یکی از روش های ایجاد تفاوت برای به وجود آوردن سبک های جدید می تواند باشد .برای اینکه نسبت به انجام این روش به یک درک صحیح دست پیدا کنیم ابتدا باید نسبت به مفهوم مخلوط شدن رنگ های افزایشی در دنیای عکاسی ؛ آگاهی پیدا کنیم .

مخلوط شدن رنگ ها به صورت افزایشی ؛ روشی است که در آن سه لکه رنگی با استفاده از رنگ های اصلی ( سبز؛ زرد ؛ اآبی )  ایجاد می شوند .

این رنگ ها باید دارای مقدار مساوی با هم باشند و همگی باید بر روی یک سطح کاملا سیاه قرار بگیرند . با انجام این کار و از مخلوط شدن این رنگ ها با یکدیگر ؛ رنگ سفید به دست می آید. برای ایجاد سایه های رنگی از این شیوه استفاده می شود.

زمانی که از این روش برای نورپردازی به مدل در عکاسی پرتره استفاده می شود ؛ همزمان با به دست آوردن نور سفید بر روی مدل ؛ مقداری از سایه های رنگی در فضای پشت سر آن باقی می مانند . و این سایه ها همان هدفی هستند که ما قصد داریم به آنها دست پیدا کنیم .

نمایندگی تعمیرات کانن - نمایندگی تعمیرات نیکون - نمایندگی کانن تهران

سایه های رنگی را با استفاده از 2 تا 3 منبع نور می توان به دست آورد .

با قرار دادن طلق های رنگی بر روی دهانه و خروجی نور های استودیویی می توان نور های رنگی به دست آورد .و در صورتی که از یک منبع نور آبی رنگ برای نوردهی به سوژه استفاده شود ؛ سایه آن به همراه نور های سبز و قرمز ؛ موجب ایجاد رنگ زرد می شود .

از آنجا که تمامی نور  های مورد استفاده در استودیو دارای سایه های مخصوص به خود هستند بنابراین تمامی این سایه ها به صورت افزایشی در ترکیب با یکدیگر قرار می گیرند .اکنون که به خوبی دریافیتیم این سایه های رنگی چگونه ایجاد می شوند ؛ زمان آن فرا رسیده است که به شیوه چیدمان و قرار دادن نور ها دقت کنیم .

شیوه ای که برای شروع کار توصیه می شود آن است که با توجه به محل قرار گیری دوربین ؛ نور قرمز در سمت راست ؛ نور سبز در قسمت میانی و نور آبی در سمت چپ دوربین قرار داده شوند .

نمایندگی تعمیرات کانن - نمایندگی تعمیرات نیکون - نمایندگی کانن تهران

این حالت باعث ایجاد سایه ای فیروزه ای رنگ در سمت چپ مدل ؛ سایه ای ارغوانی رنگ در قسمت میانی و سایه زرد در سمت راست مدل خواهد شد .اکنون زمان آن فرا رسیده است که با توجه به ذوق و خلاقیت خود ؛ محل قرار گیری نور ها را تغییر دهید.برای ایجاد نوعی حالت دراماتیک در درون تصویر می توان سایه ها را به صورت گسترده و پخش شده ایجاد نمود .

در زمان ایجاد سایه های پخش شده و گسترده تر تنها باید مواظب بود که در قسمت لبه سایه ها حالت های کمبود نور ایجاد نشود .محل قرار گیری مدل در درون کادر تصویر نیز اهمیت بسیار زیادی دارد .

نمایندگی تعمیرات کانن - نمایندگی تعمیرات نیکون - نمایندگی کانن تهران

نزدیک تر شدن سوژه به پس زمینه موجب ایجاد سایه های نزدیک تر خواهد شد و برای شروع کار ابتدا سوژه را در نزدیک ترین فاصله از پس زمینه قرار دهید .سپس با زیاد تر نمودن فاصله سعی کنید کنترل سایه های ایجاد شده را در دست بگیرید .

نظرات