معرفی بهترین دوربین های حرفه ای در سال 2019 ( قسمت دوم )
در بخش اول از این مطلب برخی از بهترین دوربین های حرفه ای را مورد اشاره قرار داده ایم .
کمپانی سونی مدت زمان زیادی است که به تولید دوربین های میرورلس فول فریم می پردازد و اگر چه هنوز هم می توان از لنز های قدیمی سونی برای دوربین های جدید آن استفاده نمود ؛ اما بهتر آن است که برای هر دوربین از لنز مناسب و سازگار با آن استفاده شود و دراین رابطه لنز های مانت FE سونی ؛ از جمله بهترین گزینه ها برای استفاده به همراه دوربین های میرورلس فول فریم سونی به شمار می آیند .
در حال حاضر تعداد 31 لنز با مانت FE برای دوربین های سونی معرفی شده اند و روند تولید محصولات جدید تر در این رده ؛ هنوز ادامه دارد .
دوربین سونی A9 در مقایسه با مدل قدیمی تر A7 کمی گران قیمت تر بوده و البته رزولوشن بالاتری را نیز ارایه نمی دهد . اما در هر صورت باید توجه داشته باشیم که مدل A9 از سرعت و دقت بسیار بالاتری در زمان عکاسی برخوردار است .
سیستم اتوفوکوس A9 بهترین نوع در این رده نیست ؛ اما در تعقیب سوژه های دارای حرکت , عملکرد بسیار فوق العاده ای را ارایه می دهد . به همراه این ویژگی سرعت عکاسی متوالی 20 فریم بر ثانیه برای ثبت 241 فایل RAW و یا 362 فایل JPEG به اضافه ویزور الکترونیک بسیار بزرگ و کاملا شفاف ویژگی هایی هستند که از دوربین سونی A9 یک رقیب قدرتمند برای کانن EOS-1D Mark II یا Nikon D5 به وجود می آورد .
البته به تازگی دوربین سونی Sony A9 Mark II معرفی شده است که بهبود های زیادتری در مقایسه با مدل قدیمی تر در آن دیده می شود .
دوربین سونی A7R IV جدید ترین دوربین رزولوشن بالا در رده دوربین های فول فریم میرورلس است که از سوی کمپانی سونی معرفی می شود . سنسور 61 مگاپیکسلی این دوربین قادر به انجام عکاسی متوالی 10 فریم بر ثانیه است و طبق معمول فیلمبرداری با کیفیت 4K در 30p به آسانی بااین دوربین به دست آورده می شود .
آخرین ابتکار سونی اتوفوکوس تشخیص چشم است اما ویژگی بارز این دوربین قدرت فوق العاده آن در تعقیب حرکت سوژه ها در زمان استفاده از اتوفوکوس می باشد.
فوجی فیلم
کمپانی فوجی فیلم نیز به تازگی در دو سطح وارد رقابت برای تولید دوربین های حرفه ای شده است .
در رده دوربین های APS-C پرچمدار سری X فوجی فیلم یعنی X-T3 لزوما یک دوربین گران قیمت نیست اما در هر صورت با توجه به مبلغی که برای آن پرداخت می شود ؛ عملکرد فوق العاده ای را ارایه می دهد .
این کمپانی در رده GFX دوربین های حرفه ای را ارائه نموده است که تعریف جدیدی از دوربین های مدیوم فرمت را عرضه میکنند و البته با قیمت های بالا ؛ عده کمی از عکاسان رده حرفه ای قادر به تهیه آنها می باشند .
دوربین فوجی فیلم Fujifilm X-T3 یک دوربین APS-C میرورلس است که تقریبا تمامی امکانات لازم را در آن می توان مشاهده نمود . این دوربین فاقد استابیلایزر داخل بدنه است اما در هر صورت اتوفوکوس بسیار پرقدرتی دارد که تمامی سطح سنسور را پوشش می دهد .
Fujifilm X-T3 قادر به انجام فیلمبرداری با کیفیت 4K در 60/50fps و کیفیت 4:2:0 10-bit برای فیلمبرداران حرفه ای می باشد.
بدنه کم حجم و کاملا سبک ، ویژگی بسیار مهمی برای این دوربین محسوب می شود و از این روی برای عکاسی و تصویر برداری ورزشی و بسیاری از ژانر های دیگر ؛ یک گزینه کاملا مطلوب محسوب می گردد .
مجموعه این ویژگی ها موجب شده اند تا دوربین فوجی فیلم X-T3 را یک دوربین حرفه ای به شمار آوریم .
در مقایسه با دوربین های معمولی ؛ دوربین فوجی فیلم GFX 100 یک دوربین بزرگ و گران قیمت است . اما در دنیای دوربین های مدیوم فرمت که معمولا سنسور هایی بزرگتر از 35 میلیمتر دارند ؛ حجم بدنه این دوربین ؛ یک امتیاز مثبت برای آن به شمار می آید .
این یک دوربین کاملا پیشرفته است که تصور ما از دنیای دوربین های مدیوم فرمت را تغییر می دهد . رزولوشن 100 مگاپیکسلی آن ؛ تصویر ما از دوربین های رزولوشن بالا را به طور کامل تغییر می دهد ؛ استابیلایزر داخل بدنه آن ؛ یک امکان منحصر به فرد در میان مدیوم فرمت ها بوده و سیستم اتوفوکوس دوگانه آن یک پیشرفت بسیار بزرگ به شمار می آید .
در صورتی که در دنیای عکاسی حرفه ای در پی دستیابی به عکس هایی با رزولوشن فوق العاده بالا هستید ؛ این یک دوربین خارق العاده است و زمانی که آنرا در دست می گیرید ؛ برای همیشه با دنیای عکاسی آماتوری خداحافظی خواهید کرد .
پاناسونیک
دنیای پاناسونیک به دو دسته سنسور های میکرو چهارسوم با قابلیت فیلمبرداری 4K و میرورلس های فول فریم LumiX S تقسیم شده است .
در حال حاضر تعداد کمی از لنز های ساخت کمپانی برای استفاده به همراه دوربین های Lumix S وجود دارند اما با توجه به نوع مانت L این دوربین ها ؛ لنز های سازگار از پاناسونیک ؛ لایکا و سیگما در مجموع 42 لنز قابل استفاده به همراه دوربین های پاناسونیک را تشکیل می دهند .
Panasonic Lumix S1R
دوربین جدید پاناسونیک Lumix S1R را یک گزینه جذاب برای عکاسان حرفه ای می توان به شمار آورد .
نقطه ضعف بزرگ این دوربین آن است که بعد از گذشت 2 سال از تولید آن ؛ هنوز تعداد زیادی لنز برای آن ساخته نشده اند اما در هر صورت این یک محصول با کیفیت عالی از کمپانی پاناسونیک است که با توجه به ویژگی های خاص آن ؛ نباید قیمت ارزان را در رابطه با آن انتظار داشته باشیم .
فیلمبرداری بسیار عالی در کیفیت 4K و مود فیلمبرداری سرعت بالا 6K با رزولوشن 47/3 مگاپیکسل تنها در یک دوربین کاملا حرفه ای قابل دستیابی می باشند . ویزور الکترونیک با کیفیت 76/5 میلیون نقطه ؛ کاملا فوق العاده به نظر می رسد, البته شکل ظاهر و خوش دستی این دوربین را نیز به ویژگی های مثبت آن باید اضافه نماییم .
اگر کیفیت 4K سقف آرزوهای شما در دنیای دوربین های رزولوشن بالا راتشکیل می دهد ؛ بدنه مقاوم در برابر شرایط اقلیمی ، ضد غبار و ضد انجماد بودن دوربین پاناسونیک GH5 ؛ سقف رویاهای شما را کمی بالاتر خواهد برد .
عکاسی متوالی سرعت بالا ؛ در مود عکاسی سریع 6K عکسهایی با کیفیت 18 مگاپیکسل را با سرعت 30 فریم بر ثانیه در اختیار شما قرار می دهد .
به لحاظ ویژگی های کلی GH5 قادر به رقابت با دوربین های رزولوشن بالا در زمینه عکاسی نمی باشد اما در زمینه فیلمبرداری یک دوربین خوب و ارزان قیمت به جای گزینه های فول فریم است .