قوانین طلایی در عکاسی از حیات وحش

قوانین طلایی در عکاسی از حیات وحش

 

به طور کلی اکثر انسان ها برای یک کار با کیفیت ارزش قایل بوده و به آن توجه بسیاری زیادی می نمایند و یک هنرمند ماهر و با کیفیت از تمامی اصول حرفه ای ، ابزار ها و قوه خلاقه خود برای دستیابی به بهترین کیفیت ها استفاده می کند . عکاسی از حیات وحش نیز هیچ نکته متمایزی در مقایسه با سایر ژانر های عکاسی نخواهد داشت و اکثر مردم در این ژانر نیز انتظار ارایه یک اثر با کیفیت و قابل قبول و حرفه ای را از هنرمندان دارند .درادامه این مطلب چند قانون طلایی برای ارایه آثار حرفه ای در زمینه عکاسی از حیات وحش را ارایه می دهیم .

1- تجهیزات مناسب داشته باشید و نحوه استفاده از آنها را بدانید :

با توجه به نوع کاری که در حال انجام آن هستید ؛ سیستم ها و ابزار های مورد نیاز خود را شناسایی نمایید . در زمان مواجهه با سوژه ای که به سرعت از مقابل شما فرار می کند و دیگر در دسترس نخواهد بود ؛ یک عکاس حرفه ای همیشه از سریع ترین و پرقدرت ترین وسایل برای عکاسی استفاده می کند .

2 – علاقه و تعصب نسبت به کاری که انجام می دهید داشته باشید :

تا زمانی که به این کار علاقه نداشته باشید ؛ در عمق آن فرو نخواهید رفت . یک عکاس حیات وحش ممکن است ساعت ها ؛ روزها و ماه ها و سال ها برای ثبت تصویر دلخواه خود ممکن است منتظر یافتن فرصت مناسب باشد . به طور معمول عکس هایی که عنوان برترین عکس های سال در زمینه حیات وحش را به دست می آورند ؛ عکس هایی هستند که مدت های زیادی برای ثبت آن لحظات انتظار کشیده شده است .

3 – هرگز برای ثبت یک تصویر موجب بروز تنش و اضطراب در سوژه های خود نشوید :

هیچ فردی حق ندارد برای ثبت یک عکس موجب بروز تنش و اضطراب در سوژه ها شود . این یک حرکت غیر حرفه ای ، غیر اخلاقی و خودخواهانه خواهد بود .

4 – همیشه نکات ایمنی را رعایت کنید :

پرندگان و حیوانات به طور معمول موجوداتی غیر قابل پیش بینی هستند .نکات ایمنی را در رابطه با خود و سوژه های خود رعایت کنید .

5 – قبل از طلوع آفتاب آماده انجام کار باشید :

زمان های صبح زود و هنگام غروب آفتاب بهترین زمان ها برای عکاسی در حیات وحش می باشند . در این زمان ها حیوانات در فعالترین حالت ممکن هستند .

6 – بهترین عکس های خود را برای مسابقات ارسال کنید و از شکست نترسید :

عکاس هنرمند فردی است به صورت متداوم توانایی های خود را گسترش می دهد . مسابقات و رقابت ها فرصت هایی ایده آل برای یادگیری هستند . به طور معمول انسان ها نسبت به شکست تصوری منفی دارند اما این نباید موجب بروز یاس و ناامیدی شود . در بسیاری از موارد عکس ها از مسابقات کنار گذاشته می شوند ؛ نه به دلیل آنکه عکس های ضعیفی هستند بلکه به سبب آن کنار گذاشته شده اند در زمان نا مناسبی برای رقابت ارسال شده اند .

7 – به لحاظ فنی ؛ در سطح حرفه ای قرار داشته باشید :

یک عکاس می بایست نحوه گرفتن یک عکس کاملا شارپ را بداند ؛ از تکنیک های ترکیب بندی آگاهی داشته باشد ؛ بهترین نور ها را شناسایی نماید ؛ و از تکنیک های لازم برای نوردهی و جبران نور اطلاع کامل داشته باشد .

نظرات