چند نکته در نورپردازی برای عکاسی از مواد غذایی

چند نکته در نورپردازی برای عکاسی از مواد غذایی

 

عکاسی از مواد غذایی یکی از زمینه های رو به پیشرفت در میان تمامی شاخه های عکاسی صنعتی می باشد

و رعایت نکات نورپردازی در این زمینه به پیشرفت سریع و آسان عکاس برای کسب مهارت های بیشتر ؛ کمک می نماید .

در این مطلب چند نکته در رابطه با نورپردازی سریع و آسان در عکاسی از مواد غذایی را مورد اشاره قرار می دهیم .

نمایندگی کانن - نمایندگی تعمیرات کانن - تعمیرات کانن در تهران

1 – نور طبیعی

در عکاسی از مواد غذایی نیز همانند سایر زمینه های دیگر ؛ ابتدا توصیه می کنیم تا حد امکان از نور طبیعی و نور موجود در محیط استفاده شود .

نور طبیعی در یک وضعیت دیفیوز شده ؛ ارزانترین گزینه برای استفاده در عکاسی به شمار می آید که البته کیفیت بسیار مطلوبی دارد .

نور های مصنوعی در صورت استفاده نامطلوب موجب تخت شدن عکس و از بین رفتن عمق و پرسپکتیو در یک عکس می شوند.

اما نور طبیعی با ارایه سایه ها و کنتراست ها در یک وضعیت مطلوب ؛ عمق و بعد بهتری در عکس به وجود می آورد .

نمایندگی کانن - نمایندگی تعمیرات کانن - تعمیرات کانن در تهران

2 – نور فلورسنت

لامپ های فلور سنت یکی از فراوانترین منابع نور مصنوعی در محیط های داخلی هستند

و با کمی خلاقیت می توان از این لامپ ها به عنوان یک منبع نور با سطح تابش گسترده استفاده نمود .

این لامپ ها به دلیل ایجاد سایه های نرم و کنتراست های دارای جزییات ؛ از جمله ابزار های مناسب برای نور پردازی در عکاسی از مواد غذایی به شمار می آیند .

با مقداری پارچه شفاف و یک جعبه دست ساز می توان یک دیفیوزر پر قدرت برای نورپردازی با استفاده از منبع نور فلورسنت ایجاد نمود .

نمایندگی تعمیرات کانن - تعمیرات کانن در تهران - نمایندگی اصلی کانن

3 – اسپیدلایت

فلاش های اسپید لایت گزینه هایی نسبتا حرفه ای تر هستند و با داشتن وایت بالانس شبیه به نور خورشید , اولین گزینه حرفه ای برای عکاسی از مواد غذایی به شمار می ایند .

قرار دادن اسپیدلایت در پشت یک پارچه دیفیوزر موجب می شود تا این منبع نور کوچک از یک سطح تابش بسیار گسترده برخوردار گردد

و حالتی شبیه به تابش نور خورشید را به دست بیاورد .

همزمان سازی سرعت شاتر با تابش فلاش در زمان نورپردازی با این منبع نور یکی از مهارت هایی است که عکاس باید به دست بیاورد .

نمایندگی کانن - نمایندگی اصلی کانن - نمایندگی رسمی کانن

4 – سافت باکس حرفه ای

یک سافت باکس حرفه ای ؛ گزینه ای گران قیمت تر است که امکان تابش نور را در شرایط بسیار کنترل شده فراهم می آورد .

سافت باکس ها با نرم تر کردن نور و در عین حال با افزایش زاویه تابش حجم بیشتری از سوژه را در معرض نور قرار می دهند

و با قابلیت تعیین میزان شدت تابش می توان حجم تابش نور بر روی سوژه را به دقت تعیین نمود .

5 – بازتاب دادن نور

یکی از نکات ضروری و بسیار مهم در عکاسی از مواد و محصولات غذایی ؛ استفاده از ابزار های بازتاب دهنده نور برای کنترل سایه ها و کنتراست ها می باشد .

تابش نور از هر زاویه و با هر شدت موجب ایجاد سایه در سمت مخالف خواهد شد

و از این روی استفاده از یک بازتاب دهنده مناسب به عنوان منبع نور ثانویه برای از بین بردن و یا متعادل نمودن سایه ها ؛ ضروری خواهد بود .

بونس کردن یا بازتاب دادن یکی از تکنیک هایی است که برای پر کردن سایه ها استفاده می شود .

مترجم : فرهاد مولایی

مطالب مشابه :

انتخاب بهترین لنز ها برای عکاسی از مواد غذایی

چگونه میتوان بهترین نور را برای عکاسی از محصولات تبلیغاتی و مواد غذایی انتخاب نمود ؟

 

نظرات