مناسب ترین لنز ها برای عکاسان مبتدی
تعمیر دوربین کانن - عکاسان مبتدی و کسانی که به تازگی وارد حرفه عکاسی شده اند مدتی بعد از کار با لنز های کیت دوربین خود به فکر استفاده از سایر لنز ها بر روی دوربین خود می افتند
و اگر شما یکی از این هنرمندان تازه کار هستید باید به این موضوع آگاه باشید که شرکت های مختلف تولید کننده دوربین برای هر یک از خطوط تولید خود
بیش از هفتاد نوع لنز مختلف ؛ تولید نموده اند و در صورت تمایل به برداشتن گام های جدی تر در دنیای عکاسی می بایست از میان این طیف گسترده انتخاب های خود را انجام دهید .
بهترین لنز ها
همیشه به این نکته توجه داشته باشید که انتخاب نوع لنز به میزان زیادی به نیاز شما در حرفه عکاسی بستگی خواهد داشت
و به عنوان مثال یک عکاس در ژانر عکاسی از طبیعت به لنز متفاوتی در مقایسه با یک عکاس پرتره نیاز خواهد داشت .
در قسمت های بعد انتخاب لنز با توجه به ژانر های عکاسی را مورد توجه قرار می دهیم .
1 – لنز های کیت
ممکن است در مطالب زیادی با این نکته مواجه شده باشید که لنز های کیت لنز های چندان ارزشمندی نیستند .
و اگر چه در هر صورت این لنز ها را نمیتوان در زمره لنز های بسیار عالی دسته بندی نمود اما در هر صورت آنها ابزارهایی مفید برای عکاسان تازه کار به شمار می آیند .
هر دو کمپانی نیکون و کانن لنز های 18-55mm f/3.5-5.6 را به عنوان لنز اولیه بر روی دوربین های خود ارایه می دهند .
این لنز ها دارای فاصله کانونی محدودی بوده و از توانایی فوکوس چندان بالایی برخوردار نیستند .
اما با توجه به قیمت ارزان و شروع کار عکاسی در رابطه با عکاسان تازه کار ؛ به شما فرصد پس انداز برای تهیه لنز های گران قمیت را می دهند .
2 – لنز های زوم :
بعد از استفاده از لنز های کیت شاید در پی به دست آوردن لنزی با سرعت بالاتر و کیفیتی بهتر باشید .
هر دو شرکت کانن و نیکون برای این مرحله ؛ یک لنز 24-70mm f/2.8 را پیشنهاد می دهند . تعمیرات کانن
این لنز دارای دیافراگم بازتری بوده و از توانایی کاهش عمق میدان به میزان زیادی برخوردار است و اگر چه این لنز از فاصله کانونی مشابه با لنز های کیت برخوردار است اما مزیت آن در برتری دیافراگم ، به مقدار زیادی به کیفیت عکس های شما می افزاید .
این لنز با سرعت و کیفیت بالاتر به حالت شارپ عکس های شما افزوده و عکاسی شما را از سطح آماتور به مرحله حرفه ای نزدیکتر می نماید
و همچنین با استفاده از آن طیف گسترده ای از موقعیت های عکاسی از طبیعت تا عکس های ماکرو کلوز آپ را می توان پوشش داد .تعمیرات نیکون
3 – لنز های واید انگل
با توجه به سبک و نوع سوژه های مورد عکاسی به صورت متناوب ممکن است به استفاده از لنز های واید انگل یا تله فتو نیاز پیدا کنید .
در رابطه با لنز های واید انگل که عموما دارای فاصله کانونی 11 تا 24 میلیمتر با F2.8 و یا 14 تا ۲۸ میلیمتر با F2.8 می باشند ِ
در صورت نیاز به عکاسی در ژانر های منظره ، طبیعت ؛ معماری یا عکاسی از ابنیه ؛ این لنز ها گزینه هایی بسیار عالی برای ثبت یک پرسپکتیو بزرگ و زیبا از جهان پیرامون می باشند .
4 – لنز های زوم تله فتو
در صورتی که نیاز به عکاسی از سوژه های متحرک دارید و یا در صورت نیاز به عکاسی از سوژه های کوچک در نمای بسته ؛ شما می بایست از یک لنز تله فتو استفاده نمایید .
این لنز ها در دامنه 70-200mm f/2.8 قرار می گیرند و با توجه به برندی که شما انتخاب می کنید لنز هایی بسیار کاربردی برای عکاسی از سوژه های متحرک به شمار می آیند .
یک مشکل رایج در رابطه با این لنز ها ، ثابت نگه داشتن در زمان استفاده از فاصله کانونی بلند و به دست آوردن تصاویر شارپ در این حالت ها می باشد .
بسیاری از این لنز ها دارای یک دکمه image stabilization برای برطرف نمودن لرزش های لنز می باشند .
5- لنز های پرایم سرعت بالا
یکی از لنز هایی که در هر یک از سطوح عکاسی می توان آنرا خرید ؛ لنز های پرایم می باشند
و برای کسانی که با این دسته از لنز ها آشنا نیستند باید عرض کنیم که این لنز ها دارای یک فاصله کانونی با عددی ثابت هستند .
در این دسته از لنز ها 50mm f/1.8, 35mm f/1.8 و 85mm f/1.8 موجود می باشند .
به دلیل کاهش قطعات متحرک در لنز های پرایم ؛ حالت شارپ تصویر در این لنز ها تا حد قابل توجهی افزایش می یابد
و حتی عمق میدان بازتری را با استفاده از این لنز هامی توان به دست آورد .