نکاتی در رابطه با شارژر ؛ باطری و کارت حافظه دوربین

معمولاً هر باتری از یک یاچند سلول کوچک داخلی تشکیل شده است، در باتریها ممکن است سلولها برای افزایش جریان با هم موازی شده یا برای افزایش ولتاژ با هم سری شوند، هر سلول شامل دو نیم سلول است که به صورت سری توسط مادهای الکترولیت -شامل یونهای مثبت و یونهای منفی – که رسانای الکتریکی میباشد به هم متصل اند.
علایم و شرایط باتری در زمان شارژ
سطح شارژ | رنگ چراغ | نمایشگر |
0 – 49 % | نارنجی | 1 بار در ثانیه چشمک می زند |
50-74% | نارنجی | 2 بار در ثانیه چشمک می زند |
75% و بالاتر | نارنجی | 3 بار در ثانیه چشم می زند |
شارز کامل | سبز | به طور مداوم روشن می مان |
شارژ کامل باتری در دمای اتاق (23 درجه سانتیگراد )حدود 2 ساعت و 30 دقیقه طول می کشد .شارژ مجدد باتری با توجه به دمای محیط و مقدار نیروی باقی مانده در باتری متفاوت خواهد بود . به منظور رعایت اصول ایمنی ؛ شارژ کردن مجدد باتری در دمای 5 تا 10 درجه سانتیگراد ، به زمان بیشتری نیاز خواهد داشت ( تا حدود 4 ساعت )

نکات قابل توجه در رابطه با استفاده از باتری و شارژر
در زمان خرید ؛ باتری به طور کامل شارژ ندارد . آنرا شارژ کنید . شارژ کامل باتری را یک روز قبل از استفاده از آن انجام دهید . در مدت زمان طولانی و در زمان های عدم استفاده ؛ باتری خالی می شود . بعد از کامل شدن فرایند شارژ مجدد ، باتری را از شارژر خارج کنید .در زمان های عدم استفاده از دوربین ، باتری را خارج نمایید .

در زمان های عدم استفاده طولانی ؛ همیشه مقداری از جریان الکتریکی در درون دوربین باقی می ماند و در صورت عدم خارج نمودن باتری ، وجود جریان الکتریکی دایمی ، باعث کاهش طول عمر باتری خواهد شد .در صورتی که بعد از شارژ مجدد ، باتری به سرعت تخلیه می شود ، طول عمر باتری به پایان رسیده است .
بعد از خارج کردن باتری از شارژر به مدت 10 ثانیه از دست زدن به محل های اتصال باتری با بدنه دست نزنید .در صورتی که 94 درصد از شارژ باتری باقی مانده باشد ، عمل شارژ مجدد انجام نمی شود .شارژر موجود به همراه دوربین فقط برای شارژ باتری های LP-E6N/LP-E6 قابل استفاده است

نصب و خارج نمودن باتری :
باتری کاملا شارژ شده را برای دوربین استفاده کنید . زمانی که باتری نصب می شود ، ویزور دوربین روشن می شود و با خارج نمودن باتری ، ویزور تاریک می شود . در زمان عدم نصب باتری ،تصویر ویزور محو می شود و عمل فوکوس قابل انجام نخواهد بود .
نکات ایمنی در رابطه باکارت حافظه
در زمان پاک کردن / کپی کردن / ضبط کردن یا خواند کارت حافظه ؛ لامپ دسترسی دوربین روشن می شود . در طول این زمان از بازکردن درپوش محافظ کارت حافظه خودداری کنید . در زمان چشمک زدن چراغ دسترسی هیچ کدام از اعمال ریز را انجام ندهید
خارج نمودن کارت حافظه
خارج نمودن باتری
تکان دادن یا چرخاندن دوربین به اطراف
اتصال یا خارج نمودن سیم رابط

در صورت وجود عکس بر روی کارت حافظه ، شماره گذاری فایل ها از 0001 آغاز نخواهد شد .در صورت نمایش اخطار های مرتبط با کارت حافظه در صفحه نمایش ، کارت را یکبار خارج نموده و مجددا وارد کنید .
در صورت تکرار اعلام خطا ، کارت حافظه را تعویض نمایید . با انتقال تمامی اطلاعات کارت به کامپیوتر یا یک حافظه دیگر ،کارت حافظه را فرمت نمایید .در این حالت ممکن است کارت به وضعیت عادی بازگردد .
لینک های مفید