باید ها و نباید ها در عکاسی از مدل های حرفه ای

باید ها و نباید ها در عکاسی از مدل های حرفه ای

نمایندگی رسمی کانن - عکاسی پرتره در ژانر های مد و تبلیغات یکی از مهترین و در عین حال دشوارترین ژانر های عکاسی به شمار می آید زیرا دراین سبک از عکاسی شما به صورت مستقیم با سوژه انسان سر و کار دارید . در راه رسیدن به موفقیت در یک جلسه عکاسی از مدل های تبلیغاتی همواره اصول و شرایطی وجود دارند که عکاس باید از آنها آگاهی داشته باشد. در این مطلب به بررسی باید ها و نباید ها در عکاسی از مدل های تبلیغاتی می پردازیم .

باید ها

1 – بازخورد مثبت ارایه دهید .

مدل شما ؛ بازتابی از رفتار شما خواهد بود . و بنابراین همواره سعی کنید بازخورد های رفتاری مثبت را ارایه دهید . اگر به هر عنوان در اجرای سیستم نورپردازی خود دچار مشکل شده اید و و یا با چالشی سخت در زمان عکاسی مواجه هستید و کمی عصبی به نظر می رسید ، این حالت به سرعت به مدل شما انتقال می یابد و او نیز چهره ای عصبی از خود نمایش می دهد .بنابراین در همه موقعیت ها مثبت بوده و رفتاری همراه با آرامش را ارایه دهید .

2 – به او عکسهای خوب نشان دهید .

برای ایجاد انگیزه کار و برقراری ارتباط کاری مثبت با مدل ؛ عکس های خوب و یا بهترین عکسهایی که تاکنون گرفته اید را به او نشان دهید .

3 – موزیک مورد علاقه مدل را پخش کنید .

ایجاد یک فضای روحی و روانی مثبت برای مدل ؛ تاثیر مستقیم در نحوه انجام کار از سوی او دارد . از مدل در مورد موزیک های مورد علاقه او سئوال کنید و این موزیک را درزمان کار برای او پخش کنید تا فضایی آرام و صمیمی برای ارایه کار از سوی او به وجود آید .

4- راهنمایی کنید ؛ ژست ندهید .

به جای ارایه ژست های سخت و طاقت فرسا ؛ دستورالعمل و راهنمایی برای مدل ارایه دهید . با ارایه راهنمایی های موثر ؛ مدل خود را در بهترین موقعیت در ترکیب بندی یک عکس قرار دهید  .

5- ایده ها ، ژست هاو مفاهیم ضروری را در گوشی همراه و یا تبلت ذخیره نمایید .

ممکن است در زمان کار به ایده ها و دستورالعمل های جدید نیاز پیدا کنید. ژست ها و پوز های ایده ال خود را در گوشی هوشمند ذخیره کرده و به همراه داشته باشید .

نباید ها

1 – بدون اجازه به مدل دست نزنید .

اگر مجبور هستید به مدل دست بزنید ؛ هرگز بدون اجازه این کار را نکنید . تا حد ممکن دستورات و راهنمایی ها را از فاصله دور ارایه دهید ودر صورت نیاز به دست زدن به مدل ؛ با کسب اجازه و رعایت اصول اخلاقی این کار را انجام دهید .

2- تصور نکنید که مدل فکر شما را می خواند .

یک ارتباط کلامی خوب و موثر با مدل خود برقرار کنید . مدل قادر به خواندن ذهن شما نمی باشد واز این روی نیاز دارد تادر شرایط مختلف ؛ راهنمایی ها را از سوی شما دریافت کند .

3 – هرگز مدل را در یک موقعیت دشوار قرار ندهید .

قرار دادن سوژه در یک موقعیت دشوار موجب بر هم ریختم حالت های صورت در او می شود . ارایه ژستهای دشوار و یا قرار دادن مدل در یک موقعیت پر خطر موجب از دست رفتن تمرکز و یا حتی به خطر افتادن او خواهد شد . به طور مثال هرگز مدل خود را در میانه یک خیابان پر تردد قرار ندهید .

4 – کمتر جدی باشید .

اگر چه شما در حال انجام وظیفه خود هستید اما هرگز جدیت بیش از اندازه در انجام وظایف خود به خرج ندهید .

5- مراقب کلام و صحبتهای خود باشید .

رعایت ادب و اصول اخلاقی از جمله مهمترین دستورالعمل هایی است که در زمان کار باید مد نظر قرار دهید.

نظرات