10 نکته برای شروع به کار عکاسی

10 نکته برای شروع به کار عکاسی

 

1 – تجهیزات گران قیمت ؛ تضمینی برای موفقیت شما نیست .

حرفه عکاسی خود را با تجهیزاتی آغاز کنید که قادر به پرداخت هزینه آن هستید . در حال حاضر انواع مختلفی از دوربین های سطح مبتدی و نیمه حرفه ای در بازار محصولات عکاسی وجود دارند که از قیمت های منطقی و منصفانه ای برخوردار می باشند . اگر در شروع راه عکاسی خود هستید ؛ با دوربین های ارزان قیمت شروع به یادگیری و تمرین کنید ؛ در ادامه راه ؛ برای انجام امور حرفه ای تر ؛ از دوربین های پیشرفته تر استفاده خواهید کرد .

تعمیر دوربین کانن - تعمیر دوربین نیکون - تعمیر دوربین سونی

2 – همواره دوربین را ثابت و بدون لرزش نگه دارید .

بدون توجه به نوع دوربین موجود در دستان شما ؛ سه پایه و تک پایه های عکاسی ؛ ابزار هایی فوق العاده ارزشمند به شمار می آیند .این وسایل به شما کمک می کنند تا در شرایط کم نور و در حالت های استفاده از سرعت شاتر پایین ؛ دوربین خود را به صورت محکم و بدون لرزش نگه دارید . یک عکس کاملا شارپ و بدون لرزش ؛ تفاوت شما و سایر عکاسان مبتدی را رقم خواهد زد .

نمایندگی کانن - تعمیر دوربین کانن - تعمیر دوربین نیکون

در صورتی که قادر به پرداخت هزینه برای تهیه یک سه پایه مطلوب نمی باشید ؛ انواع روشها و تکنیک های مختلفی برای ثابت و محکم نگه داشتن دوربین وجود دارند که از آنها نیز می توان استفاده نمود .

نقش سه پایه دوربین در به دست آوردن عکس های کاملا حرفه ای

3 – همواره دوربین را با خود به همراه داشته باشید .

برای ثبت لحظات و موقعیت های شگفت انگیز ؛ لازم است تا همیشه دوربین را در دسترس و در نزدیکی خود داشته باشید . حتی اگر دوربین را در نزدیکی خود ندارید ، صحنه ها و موقعیت ها را به خاطر بسپارید ( یادداشت برداری ذهنی )

نمایندگی کانن - تعمیر دوربین کانن - تعمیر دوربین نیکون

4 – فهرستی از موقعیت های عکاسی را یادداشت کنید .

همواره موقعیت های بسیار زیادی برای عکاسی وجود دارند و شما نمی توانید به همه آنها رسیدگی کنید . ممکن است در زمان های آینده فرصتهایی برای عکاسی از آنها داشته باشید اما برای اینکه این موقعیت ها را فراموش نکنید ؛ لازم است تا فهرستی از موقعیت های عکاسی را برای خود یادداشت کنید .

5 – از موقعیت های عادی و معمولی به آسانی گذر نکنید .

بسیاری از تصاویر خوب و شگفت انگیز ؛ در معمولی ترین موقعیت های مکانی به ثبت رسیده اند . کنار دیوار ؛ درون باغچه ؛ مکانهای مخروبه و ... فهرستی از موقعیت هایی هستند که تصاویری شگفت انگیز را در آنها می توان به ثبت رساند . برای یک عکس خوب ؛ نیازی به موقعیت های مکانی فوق العاده شگفت انگیز وجود ندارد .

6 – یادگیری را با لذت انجام دهید .

همواره مطالب و نکات بسیار زیادی برای یادگیری در عکاسی وجود دارند . در هر سطح حرفه ای که قرار داشته باشید ؛ باز هم نکات و مطالب بیشتری برای یادگرفتن وجود دارند .برای یادگیری بیشتر ؛ حتما زمان کافی را اختصاص دهید و در هر شرایط به فکر افزودن بر توانایی های خود باشید .

7 – از آموزشهای رایگان استفاده کنید .

اطلاعات ؛ مطالب آموزشی ؛ نرم افزار ها و ابزار های رایگان بسیار زیادی در دنیای عکاسی وجود دارند . سعی کنید تا از همه آنها استفاده کنید . برای شروع به کار و یادگیری نکات ابتدایی نیازی به صرف هزینه های زیاد وجود ندارد . از کامپیوتر و اینترنت خود ؛ حداکثر استفاده را ببرید . همچنین برخی از شرکت های ارایه دهنده خدمات دوربین ؛ کلاسهای آموزش رایگان عکاسی و کار با دوربین را ارایه می دهند . از تمامی این موقعیت ها به خوبی استفاده کنید .

8 – تنظیمات مختلف دوربین خود را بررسی کنید .

دفترچه راهنمای دوربین خود را با دقت بخوانید و با کاربرد کلید ها و کنترل های موجود بر روی دوربین به خوبی آشنا شوید . در درون دوربین شما منو ها و تنظیمات بسیار زیادی وجود دارند که در صورت اطلاع از کارایی و روش استفاده از آنها ؛ کارهای شگفت انگیری را می توانید انجام دهید . حتی دوربین های ساده و سطح مبتدی نیز دارای تنظیمات داخلی زیادی هستند که مشابه آنها را در دوربین های حرفه ای تر می توان مشاهده نمود .

تعمیر دوربین کانن - تعمیر دوربین نیکون

3 نکته مهم برای مهارت در تنظیمات نوردهی با دوربین

بهترین تنظیمات دیافراگم برای عکاسی پرتره

9 – اصول پایه عکاسی را یاد بگیرید .

از تجربیات عکاسان قدیمی و با تجربه استفاده کنید . عکس ها و آثار آنها را با دقت بررسی کنید و نکات و تکنیک های به کار رفته در آثار آنها را مورد ارزیابی و دقت قرار دهید . همواره برخی از نکات و تکنیک های ساده وجود دارند که استفاده از آنها موجب ایجاد آثاری شگفت انگیز خواهد شد . از اصول پایه عکاسی غافل نباشید و همواره آنها را مورد استفاده قرار دهید .

10 – از دوربین خود به نحو مطلوب استفاده کنید .

برای پیشرفت در عکاسی لازم است تا هر روز عکاسی کنید . هر روز یک عکس بگیرید و نقاط ضعف و قوت خود را در مقایسه عکس های خود با عکاسان با تجربه تر بررسی کنید .

اصول پایه در نوردهی دستی به دوربین

نظرات